Antakya Temizlik Şirketi (Hatay)

Antakya Temizlik Şirketi (Hatay)

Antakya temizlik şirketi – Antakya temizlik firmaları – Antakya temizlikçi – Antakya temizlik şirketleri – Antakya temizlik firması – Antakya temizlik şirketleri telefonları – Antakya temizlik şirketleri fiyatları.

Antakya Temizlik Şirketi (Hatay)
Antakya Temizlik Şirketi (Hatay)
 ⏩ Firma Adı: ⏩ Antakya (Hatay) Temizlik Şirketi
 ⏩ Telefon: ⏩ –
  GSM: ⏩ –
 ⏩  Adres: ⏩ Merkez/Antakya (Hatay)
 ⏩ İnstagram: ⏩ Antakya (Hatay) Temizlik Şirketi
 ⏩ Facebook : ⏩ Antakya (Hatay) Temizlik Şirketi


Çalışma Saatleri;
 Pazartesi-Cumartesi: 09:00 – 20:00 (Açık)
Pazar: Kapalı

 


  • Antakya temizlik şirketi
  • Antakya temizlik
  • Antakya temizlik firmaları
  • Antakya temizlikçi
  • Antakya temizlik şirketleri
  • Antakya temizlik firması
  • Antakya temizlik şirketleri telefonları
  • Antakya temizlik şirketleri fiyatları

Resim Galerisi


HATAY (ANTAKYA) TEMİZLİK ŞİRKETİ

Uzun yıllardır hizmet vermekte olduğumuz Hatay temizlik şirketi geçen süre zarfı boyunca kendini geliştirmekte ve daha fazla yerlere ulaşabilmektedir. İlk kurulan yıldan bu yana en önem verdiğimiz şey müşterilerimizin bize duyduğu güven olmaktadır.  İlk senemizden bu yana müşterilerimizin güvenini hiç kaybetmemekte hatta aramıza yeni katılan müşterilerimiz sayesinde de bize güven duyan müşteri sayımız artmamaktadır. Yöneticisinden şirketimizde bulunan çaycımıza kadar hepsi uzun yıllardır bizle beraber çalışmaktadır. Hatay temizlik firması olarak firmamızı büyütmekte daha fazla insana ulaşmaktayız. Sizin olduğunuz her yerde bizde bulunmakta ve oranın temizliğini üstlenmekteyiz.

Müşteriler bizimle nasıl iletişim kurmaktadır?

Firmamıza ulaşmak istediğiniz her an bize ulaşabilmekte ve 7/24 telefonlara cevap verebilmekteyiz. Yaşadığınız herhangi bir sıkıntıyı firmamıza bildirebilirsiniz bizde gereken önemi gösterip yaşadığınız sıkıntıyı çözmek için çalışırız. Olumlu veya olumsuz bir görüş bildirmek için veya aklınıza takılan soruları sormak, herhangi bir hizmet için bilgi almak için bizi arayabilir ve iletişim kurabilirsiniz.

Hizmet ücretleri nasıldır?

Hatay temizlik firması olarak öncelik gösterdiğimiz şeyin müşterilerimizin bize duyduğu güven olduğunu belirtmiştik. Bu yüzden bizim için ücretler çok önem arz etmemektedir. Yaptığımızın hizmeti en iyi ve en sıkıntısız şekilde yapmak istediğimiz için ve öyle de yaptığımız için müşterilerimiz bize gereken ücreti vermekte sıkıntı duymamaktadır. Aynı zamanda hiçbir müşterimizi zor durumda bırakmak istemediğimiz için ücret konusunda gereken kolaylıkları sağlamaktan kaçınmayıp müşterimize yardım etmekteyiz.

Herkes bizimle çalışabilir mi?

Yıllardır bizle çalışan personellerimiz olduğu gibi yeni katılan personellerimiz de olmaktadır. Yeni personel seçerken o kişinin güvenilirliği, tecrübesi, dinamikliği tarafımızca incelenmekte ve firmamıza uygun olup olmadığına bakılmaktadır. Müşterilerimiz tarafından bir sıkıntı olmaması için personel seçerken de gereken öz veriyi göstermekteyiz.

You might be interested in …